Domov / Servis

1. Nudimo pooblaščen servis

Stroje iz našega prodajnega programa Femi, FMB in BDS vam strokovno popravimo v najkrajšem možnem času. Smo pooblaščeni serviser za vse tri omenjene znamke strojev že več kot 20 let.

2. Izvor rezervnih delov

Pri servisiranju garantiramo dobavo, zamenjavo in vgrajevanje novih originalnih rezervnih delov.

3. Prilagodljivost

V primerih, ko gre za specifično mehansko okvaro, kjer je potrebno popravilo le določenega dela strojnega sklopa ali kompletnega rezervnega sklopa trenutno ni na zalogi, vam ta potrebni strojni del kvalitetno izdelamo v naši proizvodnji (predvsem pri starejših strojih kjer rezervni deli pri proizvajalcu niso več na zalogi in jih je potrebno izdelati ali v primeru, ko proizvajalec več ni dolžan ali ne more več zagotoviti dobave potrebnega dela).
S tem skrajšamo čas in prihranimo pri stroških samega popravila.

4. Dobava rezervnih delov

Na zalogi imamo običajno vse nujne - glavne rezervne dele, od katerih je odvisno delovanje stroja oziroma vam v nujnih primerih potrebni rezervni del priskrbimo v roku 1-3 dni (izjema so specifični rezervni deli starejših letnikov strojev). Na zalogi imamo več kot 600 rezervnih delov.

5. Naročanje rezervnih delov

Ob nakupu naših strojev kupec dobi originalna navodila, katerim je priložena kosovnica z listo rezervnih delov. Navodila in kosovnico spravite na varno in dostopno mesto, saj jih boste nujno potrebovali pri naročanju rezervnih delov, nam pa boste s tem prihranili čas in olajšali delo.

Kadar naročate rezervne dele, prosim navedite:
  • model – artikel stroja,
  • serijsko številko stroja,
  • leto izdelave stroja,
  • kodo rezervnega dela, ki jo najdete na kosovnici v navodilih,
  • število kosov ki jih potrebujete.


6. Servisna pravila

Pri nudenju servisa vas prosimo za upoštevanje naslednjih pravil.

- Servis v garancijskem času
lahko opravi le pooblaščen serviser, torej ga vedno opravlja serviser v našega podjetja. Kasneje, v primeru manjših popravil, rezervni del lahko prevzamete na našem naslovu ali ga naročite z dostavo po pošti. Za nasvet in pomoč glede popravila smo vam vedno na voljo.

- Manjše, lahko prenosljive stroje
servisiramo na našem uradnem naslovu. Stroj lahko pošljete ali ga dostavite vsak dan od ponedeljka do petka od 8.00 – 16.00 ure na naslov:
LESOM, d.o.o., Ljubljana
Sojerjeva ulica 35
1000 Ljubljana
Tel.: 01 510 5000
GSM: 041 645 823

- Večje in težje tračne žage
Enostavnejša popravila opravimo na naslovu stranke. Pri zahtevnejših in večjih posegih pa servis opravimo v naši delavnici, kjer imamo vse potrebne stroje in opremo za izvedbo kvalitetnega popravila. Z lastnim prevozom vam tračno žago prevzamemo, popravimo in vrnemo na vaš naslov.

7. Cenik servisnih storitev

- servisna ura v naši delavnici – enostavna popravila
25,00 EUR + DDV

- servisna ura v naši delavnici – zahtevna popravila
30,00 EUR + DDV

- servisna ura na terenu
35,00 EUR + DDV

- potovalna ura za prihod na servis in vrnitev
20,00 EUR + DDV

- kilometrina za prihod na servis in vrnitev
30% od cene ES95/km

8. Svetovanje

Med delovnim časom oziroma v primeru nujne intervencije smo vam na voljo za vsa vaša aktualna vprašanja glede delovanja in uporabe naših strojev kot tudi za nasvete povezane s težavami pri razrezu kovinskih materialov in izbiro ustreznega tračnega lista. Lahko nas pokličete po telefonu, pošljete elektronsko sporočilo ali se oglasite osebno na sedežu podjetja, kjer vam bomo po najboljših močeh in dolgoletnih izkušnjah svetovali in vam pomagali pri nastalih težavah.

Naš najboljši nasvet je, stroj redno vzdržujte, čistite, pregledujte njegove vitalne dele in kontrolirajte njihovo funkcijo, predvsem pa pri uporabi z njim ravnajte »stroju primerno - za fine nastavitve ne uporabljajte kladiva ampak raje macolo«. Le tako vam bo dolgo služil, kot od njega pričakujete.

Zakaj izbrati nas?

Pomoč pri uporabi kupljenega stroja in zagotavljanje kvalitetnega in hitrega servisa strojev, predstavljata osnovo dobrega in uspešnega poslovanja s strankami in zadovoljnega uporabnika.

Če nas potrebujete smo vam z veseljem na voljo!
…ali kot pravi naša sedemletnica:
»nudimo coprnije vseh vrst«…